• LinkedIn
  • Google+
  • Instagram
VADERDAG/MANNEN VOETEN VERWENARRANGEMENT Sticky

VADERDAG/MANNEN VOETEN VERWENARRANGEMENT

Vaderdag aanbieding

LUDIEKE VADERDAG ACTIE VAN Beau Victoire Health Beauty & Wellnesscenter VADERS…… HOE STAAT HET EIGENLIJK MET JULLIE GEREEDSCHAP? Aanstaande zondag 18 juni is het weer de dag van de stoere-, sportieve-, hardwerkende-, en natuurgenietende PAPA! En hoe staat het met jullie VOETEN, HET GEREEDSCHAP WAARBUITEN NIEMAND ZONDER KAN? Speciaal voor al deze lieve mannen die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan de opvoeding en verzorging van hun en/of andermans kind, hebben wij een speciale ‘PAPA VOETEN VERWENARRANGEMENT’ dat doorloopt tot eind december voor alle mannen! Verwaarloos je voeten niet, ze zullen je nooit verlaten, en maak je partner ook gelukkig met goed verzorgde poezelige voeten! www.beauvictoire.nl Gratis parkeren!

Papa voeten verwen arrangement

Pedicuren incl. voetscrub, masker en massage + verzorgingsproduct €69,-
Ladies Night Summer edition 21 JULI

Ladies Night Summer edition 21 JULI

Op vrijdag 21 juli aanstaande organiseren wij, van BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter, een LADIES NIGHT SUMMER EDITION! Schoolvakantie is begonnen, weekend staat voor de deur en iedereen is wel toe aan een beetje ontspanning en gezelligheid.

Na de GRAND OPENING van 27 mei jl. en de tv uitzending van het Lifestyle programma ‘Altijd Jong’ waar ik te zien was met mijn bedrijf, gaan wij de zomer op een unieke wijze inluiden!

Al onze klanten, dames met hun dochters, nichtjes, vriendinnen, moeders en volgers van onze Facebookpagina zijn van harte welkom! Ben je nog geen lid, Like & Share dan onze pagina via deze link: Beau Victoire Health Beauty & Wellnesscenter

Wat kan je allemaal verwachten…..
* Voor de nieuwe gasten, een rondleiding door het pand en kijkje in onze nieuwe PRIVE SAUNA MET COMFORT CLYMAT SYSTEM. Vind je 80-90 graden te heet? Geen probleem, temperatuur kan tot 30 graden worden ingesteld en je hebt toch je unieke saunamoment!
* Een fashionshow met nightdresses, klein gala, hotpants, hoeden, high heels, sieraden, accessoires,
* Verkoop bovenstaande kleding, zakelijk, casuals, spijkerkleding etc. van mt 36 tm 48!
* Parfum m/v afgestemd op jouw geur en voor elke gelegenheid met bijbehorende showergel
* 100% Arganolie in handige fles, zonnebrandproducten
* Make-up verkoop en OP=OP artikelen v.a. 1,50!
* Haar en make-up (donkere huid) tips en trics, do’s en dont’s
* Productverkoop en 10% korting op vele producten en artikelen

Tot slot lekkere muziek, hapjes drankjes en gezellig netwerken! Toegang 7,- waarvan een deel naar ons project in Suriname/Saramacca gaat. Wij zijn bezig een opvanghuis te realiseren voor misbruikte meisjes en jonge vrouwen in de leeftijd van 8-21 jaar. Info en foto’s beschikbaar op de avond zelf, via mij en via onze Stichting. Wacht niet te lang met aanmelden want er is maar ruimte voor maximaal 50 personen! Aanmeldingen via dit evenement of rechtstreeks via de mail: beauvictoire@gmail.com en/of info@beauvictoire.nl Zie contactpagina website voor verdere gegevens: www.beauvictoire.nl Wij zien uit naar jullie komst! Stephanie Timmerman Beau Victoire & team Adres: Stuyvesantstraat 91 zwart, 2023 KM Haarlem Noord Gratis parkeren!
DEZE MAAND IN DE SPOTLIGHTS…. BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter te Haarlem!

DEZE MAAND IN DE SPOTLIGHTS…. BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter te Haarlem!

Een bijzondere vrouw met een missie en uniek concept! Stephanie Timmerman is schoonheidsspecialist, visagist en (medisch) pedicure. Zij is eigenaar/directeur van BEAU VICTOIRE en biedt als enige in de regio: Health * Beauty * Wellness * Lifestyle & Fashion onder één dak! Haar missie is elke klant speciale professionele discrete verzorging en begeleiding op maat te bieden! Zij is gespecialiseerd in cosmetische en medische huid-, haar-, lichaam-, nagel-, en voetverzorging voor de blanke en donkere huid m/v en werkt uitsluitend op afspraak. Stephanie staat niet stil en is, enkele jaren geleden na een deels carrière switch, haar 2e bedrijf BEAU VICTOIRE Thuiszorg gestart omdat ouderen en hulpbehoevenden haar aan het hart gaan. Momenteel is zij Verpleegkundige in opleiding en zal in 2017 als docent stagiaires begeleiden. Voor totale ontspanning ben je bij BEAU VICTOIRE aan het juiste adres. Beleef een heerlijk Hammam moment of geniet van hun privé saunafaciliteiten. Alleen of met degene(n) die jij leuk vind! Stephanie heeft ervaring met (ex) kankerpatiënten en weet hoe fijn het is dat ook zij privé en/of met dierbaren kunnen genieten van een moment voor zichzelf. BEAU VICTOIRE (Franse uitspraak) staat voor MOOIE OVERWINNING en is een plek waar rust, aandacht en respect voor elk individu hoog in het vaandel staat! Ga naar de website

Over ons

Beau Victoire staat voor exclusiviteit, comfort en professionele individuele begeleiding

Een verzorgde- en gezonde huid voor iedereen is weggelegd bij Beau Victoire.

Contact

Stuyvesantstraat 91-zwart, 2023 KM Haarlem

+31-6 15 31 41 79

info@beauvictoire.nl

www.beauvictoire.nl

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar van
12:00 - 14:00 uur

Maandag t/m zaterdag
uitsluitend op afspraak

Gratis parkeren!

Like Beau Victoire