• Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google+
 • Instagram
BEAUVICTOIRE WENST U EEN GEZOND EN WELGEMEEND 2020!
PRAKTIJK TIJDELIJK GESLOTEN OP ADVIES RIVM EN DE BRANCHEORGANISATIES; ANBOS & PROVOET

PRAKTIJK TIJDELIJK GESLOTEN OP ADVIES RIVM EN DE BRANCHEORGANISATIES; ANBOS & PROVOET

Terugkomend op mijn vorige bericht van 14 maart jl. op Instagram, heb ik in het kader van de algemene gezondheid en solidariteit per vandaag de praktijk gesloten tot nader orde. Wij danken u/jou voor het begrip. VERPLEEGKUNDIGE; Vanaf heden zal ik mijn andere beroep als Verpleegkundige (ZZP’er) full-time inzetten in zowel ziekenhuis, thuiszorg als particulier. Info via: beauvictoirethuiszorg@gmail.com of bel rechtstreeks met: M. 06-26486913 Sterkte aan allen, wees voorzichtig en hou rekening met elkaar! God bless you all!
EEN MOOIE GEZONDE HUID ÉN EEN PERSOON DIE STRAALT IN 2020!

EEN MOOIE GEZONDE HUID ÉN EEN PERSOON DIE STRAALT IN 2020!

EEN MOOIE GEZONDE HUID ÉN EEN PERSOON DIE STRAALT IN 2020!


BEAU VICTOIRE staat deze maand met beide bedrijven: Beau Victoire Health Beauty & Wellnesscenter en Thuiszorg Beau Victoire in zowel Haarlem Bruist als in De Zaanstreek. Boekjes zijn gratis verkrijgbaar en liggen bij div. bedrijven verspreid door het land.

Volg ons ook op Instagram / Thuiszorg Instagram

2020 is het jaar van beter voor jezelf zorgen! 😘👍🏽
OPEN HUIS MET EXOTISCH TINTJE OP ZATERDAG 14 DEC

OPEN HUIS MET EXOTISCH TINTJE OP ZATERDAG 14 DEC

OPEN HUIS MET EXOTISCH TINTJE OP ZATERDAG 14 DEC a.s. VAN 19.00-22.00U BIJ Beau Victoire Health Beauty & Wellnesscenter te Haarlem.

Wij staan in het glossy magazine Haarlem Bruist, de Zaanstreek en Almere! Je bent volgende week zaterdag de 14e van harte welkom van 19.00-22.00u. Zie flyer/boekje voor verdere details. Je kunt gratis parkeren! Delen mag, aanmelden gewenst. Tot dan!`
ZOMERAANBIEDING VANAF 2 PERSONEN

ZOMERAANBIEDING VANAF 2 PERSONEN

ZOMERAANBIEDING VANAF 2 PERSONEN

Eindelijk tijd voor ontspanning. Wat is er dan leuker om dit met z’n tweeën te beleven? Maak een afspraak en ontvang beiden 15% korting op een wellnessarrangement naar keuze én een goodybag met leuke mini’s voor thuis of op reis!

Aanbieding t/m eind augustus en niet icm andere aanbiedingen en/of kortingen. Als je ons nog niet volgt, blijg op de hoogte en volg ons via Instagram: BeauVictoire en Facebook: Beauvictoire Relax en maak er een gezellige dag van! 🌞🙏🏽🛬🚅⛴🥂🍾

Bel voor een afspraak of mail voor verdere info: +31 615 314 179 / beauvictoire@gmail.com
BLIJVEN DOORLEREN IN DE ZOMERVAKANTIE

BLIJVEN DOORLEREN IN DE ZOMERVAKANTIE

Verpleegkundige en praktijkopleider, mw. Stephanie Timmerman van erkend leerbedrijf BEAU VICTOIRE Thuiszorg heeft op 29 juni jl. de medewerkers (Helpende Plussers en Verzorgende IG’ers) van Zorgklaver feestelijk ontvangen op de rode loper. Deze nieuwe leerlingen behaalden aan het eind van de dag allemaal hun certificaat Verpleegtechnische handelingen. Dit bestond o.a. uit: Zwachtelen, bloedsuikerwaarden meten, insulineprikken, injecteren i.m/s.c, CAD zorg, stoma zorg, bloeddruk meten, saturatie meten. Allen zijn weer up-to-date.Ben je van plan een opleiding te volgen of werk jij al in de zorg en heb je interesse om een cursus te volgen of stage te lopen? Neem dan contact op via: M. 06 26486913 of mail naar: beauvictoirethuiszorg@gmail.com Binnenkort zal ook de Thuiszorg website gelanceerd worden.
BEAU VICTOIRE MOEDERDAG ARRANGEMENT DELUXE

BEAU VICTOIRE MOEDERDAG ARRANGEMENT DELUXE

Met dit exclusieve arrangement geniet je samen van een heerlijk dagje uit!

Wat krijg je hiervoor?
 • Rode loper ontvangst met champagne of sapje en wat lekkers
 • Rondleiding in ons Health Beauty & Wellnesscenter
 • Demonstratie en uitleg van cosmetische-, en medische behandelingen/apparatuur
 • Mogelijkheid tot vragen stellen en evt. korte test behandeling
 • Huidverzorging & Make-up workshop (2-6 pers)
 • Tijdens de pauze bits & bites, koffie of gember thee, groene thee of sapje
 • Fotoshoot door een freelance fotograaf (Je mag zelf 2 setjes kleding meenemen)
 • Goodiebag twv ca. 35,- • Duur arrangement ca. 3 uur Kosten 149,- p.p.
Ben je niet in de gelegenheid om deze maand te komen dan kun je een cadeaubon voor dat bedrag aanschaffen t/m 11 mei en op een later tijdstip alsnog gebruik maken van het arrangement. Dit kan tot uiterlijk 30 juni 2019. Voor info of boekingen s.v.p. mailen naar: beauvictoire@gmail.com t.a.v. Stephanie Timmerman o.v.v. Moederdag arrangement DeLuxe Tel.: M. 0615314179 Volg ons op Instagram en Facebook voor overige services, bruids-, beauty-, en wellness arrangementen m/v. Tot ziens op de rode loper! Stephanie & team

LOVE IS IN THE AIR – ONZE TREATMENTS HOUDEN VAN JOU! – HAPPY VALENTINE!HAPPY VALENTINE!
Valentijnsdag staat weer voor de deur. Wij zorgen er met liefde voor dat je er goed uitziet én je goed voelt op Valentijnsdag. Bovendien voelt de kortste maand van het jaar behoorlijk lang aan. Trakteer jezelf, je lover of kom samen en geniet van een heerlijke behandeling!Suggestie: Boek deze maand een SAUNA ARRANGEMENT voor 2 en ontvang een fles bubbels voor thuis bij een 10-rittenkaart! Elke klant ontvangt extra deze maand nog een gratis verzorgingsproduct na afloop. Introduceer je een nieuwe klant, dan ontvang je 20% korting op je eerst volgende behandeling of arrangement. Wij zien uit naar je komst! Volg ons ook op FB, Instagram en www.beauvictoire.nl
BRING A FRIEND AANBIEDING JANUARI & FEBRUARI 2019

BRING A FRIEND AANBIEDING JANUARI & FEBRUARI 2019

Start het jaar goed met de 3 R’s….. Rust Reinheid en Regelmaat! Wie of wat je ook bent, welke functie je ook uitoefent…… Neem op tijd je rust en laat je huid, haar, lichaam, handen, nagels en voeten regelmatig verzorgen bij Beau Victoire Health Beauty & Wellnesscenter Haarlem. Geef het door en laat ook je familie, vrienden, buren, collega’s kennis maken met BEAU VICTOIRE.

Like & Share onze facebook pagina en profiteer van de diverse aanbiedingen
DECEMBER IS FEESTMAAND

DECEMBER IS FEESTMAAND

Kom deze maand gezellig shoppen, relaxen en profiteer nog t/m 20 december van onze jubileumkorting! Boek online je Kaviaar Deluxe gezichtsbehandeling via BEAUVICTOIRE. Volg ons op Instagram en Facebook en ontvang 10% korting!Relax in onze privésauna met Comfort Climate system. Kies je eigen geurconcentraat en geniet van je favoriete muziek! Check de site voor al onze services. Elke klant ontvangt een leuke attentie van BEAU VICTOIRE als dank voor het vertrouwen het afgelopen jaar!

Over ons

Beau Victoire staat voor exclusiviteit, comfort en professionele individuele begeleiding

Een verzorgde- en gezonde huid voor iedereen is weggelegd bij Beau Victoire.

Contact

Stuyvesantstraat 91-zwart, 2023 KM Haarlem

+31-6 15 31 41 79

info@beauvictoire.nl

www.beauvictoire.nl

Openingstijden

uitsluitend op afspraak

ma, di & zo - gesloten

woensdag t/m vrijdag
10:00 - 18:00

zaterdag
14:00 - 17:00

Medische of cosmetische behandelingen op latere tijdstippen, na sluitingstijd, zijn mogelijk. Vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Gratis parkeren!

Like Beau Victoire