• Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google+
 • Instagram
BEAU VICTOIRE MOEDERDAG ARRANGEMENT DELUXE

BEAU VICTOIRE MOEDERDAG ARRANGEMENT DELUXE

Met dit exclusieve arrangement geniet je samen van een heerlijk dagje uit!

Wat krijg je hiervoor?
 • Rode loper ontvangst met champagne of sapje en wat lekkers
 • Rondleiding in ons Health Beauty & Wellnesscenter
 • Demonstratie en uitleg van cosmetische-, en medische behandelingen/apparatuur
 • Mogelijkheid tot vragen stellen en evt. korte test behandeling
 • Huidverzorging & Make-up workshop (2-6 pers)
 • Tijdens de pauze bits & bites, koffie of gember thee, groene thee of sapje
 • Fotoshoot door een freelance fotograaf (Je mag zelf 2 setjes kleding meenemen)
 • Goodiebag twv ca. 35,- • Duur arrangement ca. 3 uur Kosten 149,- p.p.
Ben je niet in de gelegenheid om deze maand te komen dan kun je een cadeaubon voor dat bedrag aanschaffen t/m 11 mei en op een later tijdstip alsnog gebruik maken van het arrangement. Dit kan tot uiterlijk 30 juni 2019. Voor info of boekingen s.v.p. mailen naar: beauvictoire@gmail.com t.a.v. Stephanie Timmerman o.v.v. Moederdag arrangement DeLuxe Tel.: M. 0615314179 Volg ons op Instagram en Facebook voor overige services, bruids-, beauty-, en wellness arrangementen m/v. Tot ziens op de rode loper! Stephanie & team

LOVE IS IN THE AIR – ONZE TREATMENTS HOUDEN VAN JOU! – HAPPY VALENTINE!HAPPY VALENTINE!
Valentijnsdag staat weer voor de deur. Wij zorgen er met liefde voor dat je er goed uitziet én je goed voelt op Valentijnsdag. Bovendien voelt de kortste maand van het jaar behoorlijk lang aan. Trakteer jezelf, je lover of kom samen en geniet van een heerlijke behandeling!Suggestie: Boek deze maand een SAUNA ARRANGEMENT voor 2 en ontvang een fles bubbels voor thuis bij een 10-rittenkaart! Elke klant ontvangt extra deze maand nog een gratis verzorgingsproduct na afloop. Introduceer je een nieuwe klant, dan ontvang je 20% korting op je eerst volgende behandeling of arrangement. Wij zien uit naar je komst! Volg ons ook op FB, Instagram en www.beauvictoire.nl
BRING A FRIEND AANBIEDING JANUARI & FEBRUARI 2019

BRING A FRIEND AANBIEDING JANUARI & FEBRUARI 2019

Start het jaar goed met de 3 R’s….. Rust Reinheid en Regelmaat! Wie of wat je ook bent, welke functie je ook uitoefent…… Neem op tijd je rust en laat je huid, haar, lichaam, handen, nagels en voeten regelmatig verzorgen bij Beau Victoire Health Beauty & Wellnesscenter Haarlem. Geef het door en laat ook je familie, vrienden, buren, collega’s kennis maken met BEAU VICTOIRE.

Like & Share onze facebook pagina en profiteer van de diverse aanbiedingen
DECEMBER IS FEESTMAAND

DECEMBER IS FEESTMAAND

Kom deze maand gezellig shoppen, relaxen en profiteer nog t/m 20 december van onze jubileumkorting! Boek online je Kaviaar Deluxe gezichtsbehandeling via BEAUVICTOIRE. Volg ons op Instagram en Facebook en ontvang 10% korting!Relax in onze privésauna met Comfort Climate system. Kies je eigen geurconcentraat en geniet van je favoriete muziek! Check de site voor al onze services. Elke klant ontvangt een leuke attentie van BEAU VICTOIRE als dank voor het vertrouwen het afgelopen jaar!

24-11-2018 ….. Viering 20-jarig jubileum bedrijf en afronding opleiding tot Verpleegkundige.

24-11-2018 ….. Viering 20-jarig jubileum bedrijf en afronding opleiding tot Verpleegkundige.

24-11-2018 ….. Viering 20-jarig jubileum bedrijf en afronding opleiding tot Verpleegkundige. Lieve allemaal, hartelijk dank voor jullie aanwezigheid, bloemen, kaarten, berichten afgelopen zaterdag! Wat een feest, enthousiasme en gezelligheid! Dank ook aan de ANBOS voor het prachtige boeket en de dames van Toko Exotica Haarlem voor het prachtige bloemstuk! Wij zijn deze week gestart met de verkoop van sauna-, massage-, en cadeaubonnen voor de feestdagen. Doe je dierbare een behandeling cadeau of kom samen! Voor een impressie van het feest ga naar: www.beauvictoíre.nl

HARTELIJK DANK ALLEMAAL!!

Lieve familie, vrienden, klanten en belangstellenden, heel hartelijk dank voor jullie aanwezigheid afgelopen zaterdag bij de viering van mijn 20-jarig jubileum! Dank voor alle WhatsApps, telefoontjes, mails bloemen, bloemstukken, kaarten en gelukwensen. Mijn speciale dank gaat uit naar mijn gezin: Ton, Joey, Darren en Shardee die altijd achter mij hebben gestaan door de jaren heen en dat nog steeds doen. Ze zijn trots op mij en ik op hen natuurlijk. Dank ook aan de Anbos Branche Schoonheidsverzorging -waar ik al jaren lid van ben en van 2005-2006 voorzitter en secretaris van was voor District Noord Holland- voor de mooie bos bloemen en kaart! De lieve dames van Toko Exotica Haarlem die er helaas niet bij konden zijn maar wel een prachtig bloemstuk lieten bezorgen! I.v.m. de wet op de privacy, en respect naar aanwezigen die niet op sociale media willen, zullen niet alle foto’s getoond worden.Marian Venloo Jaren geleden klant van mij maar toen ging je verhuizen, het contact bleef. Hartelijk dank dat jij helemaal uit Zeeland bent gekomen om mijn jubileum te vieren, dat is echte vriendschap!! Grantangi, soso lobie!


EN HET FEEST GING MAAR DOOOOOOR! De 2 grote taarten, mjammie!!!!! Bekijk de filmpjes.

EXTRA AANBIEDING VOOR ALLE TROUWE FB EN INSTAGRAM VOLGERS VAN BEAU VICTOIRE

EXTRA AANBIEDING VOOR ALLE TROUWE FB EN INSTAGRAM VOLGERS VAN BEAU VICTOIRE

EXTRA AANBIEDING VOOR ALLE TROUWE FB EN INSTAGRAM VOLGERS VAN BEAU VICTOIRE THUISZORG / HEALTH BEAUTY & WELLNESSCENTER
=======================================================
CHOCOLADE & VANILLE LIEFHEBBERS, KOM GEZELLIG MET Z’N 2-EN OF ALLEEN! Gun jezelf deze luxe en laat je verwennen met een (h)eerlijke chocoladereiniging, rug peeling, pakking en massage v.a. 20 augustus t/m 15 september a.s. Keuze uit alleen de rug of de hele achterkant t/m de benen. In tegenstelling tot consumptiechocolade, heeft deze behandeling een MEERVOUDIGE (AFSLANKENDE) WERKING:

* Afslankende en heilzame werking op het lichaam.
* Peeling/scrub verwijdert op milde wijze dode huidcellen
* Diepe verzorgende en voedende werking na de bodypakking
* Ontspannend en relax gevoel na de massage
* Rug (alle behandelingen incl. massage) 49,50
* Rug incl. billen en benen (alle behandelingen incl. massage) 79,50

Je zult versteld staan van het mooie gladde en soepele huidgevoel na een behandeling. Hierdoor zal je nog sneller en egaler bruin worden! Behandeling geschikt voor m/v. Zie aanbieding op de NIEUWSPAGINA van de website: www.beauvictoire.nl Alleen telefonische boekingen, via de mail of via onze eigen website. Zie contactpagina Nog geen lid? Like & Share Beau Victoire Health Beauty & Wellnesscenter & Thuiszorg Beau Victoire en profiteer direct. Tot snel, gratis parkeren!

Over ons

Beau Victoire staat voor exclusiviteit, comfort en professionele individuele begeleiding

Een verzorgde- en gezonde huid voor iedereen is weggelegd bij Beau Victoire.

Contact

Stuyvesantstraat 91-zwart, 2023 KM Haarlem

+31-6 15 31 41 79

info@beauvictoire.nl

www.beauvictoire.nl

Openingstijden

uitsluitend op afspraak

ma, di & zo - gesloten

woensdag t/m vrijdag
10:00 - 18:00

zaterdag
14:00 - 17:00

N.B. : Andere dagen of latere tijden in overleg

Gratis parkeren!

Like Beau Victoire