• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Instagram
BEAUVICTOIRE WENST U EEN GEZOND EN WELGEMEEND 2020!

Medisch

Medische informatie

Medische Pedicuren

U wordt behandeld door een door de branche erkende en gecertificeerde pedicure. Provoet en Procert. Uw zorgverzekeraar bepaald aan de hand van uw polis, de hoogte van het uit te keren bedrag.

Schimmelnagels en huidschimmel (‘zwemmerseczeem’)

Verwaarloosde voeten van een 87 jarige uit de praktijk van ‘Beau Victoire’
Huidschimmel wordt vaak vertaald als zwemmerseczeem. Dit is onjuist daar een schimmel geen eczeem is en een eczeem geen schimmel! Deze besmettelijke aandoening dient zo snel mogelijk behandeld te worden daar het anderen kan aansteken. Schimmels hebben sporen die jarenlang kunnen gedijen en op deze manier van schoen naar schoen of slof kunnen ‘overspringen’. Iedereen kan het krijgen vooral in openbare gelegenheden zoals zwembaden, kleedkamers en douches. Badslippers zijn dan ook te alle tijden aan te bevelen. LCPL

Servicepaspoort

Beau Victoire werkt nauw samen met deze instelling en zorgt dat u aan huis behandelt kan worden indien u slecht ter been bent. Alle behandelingen (pedicuren, manicuren, gezichtsbehandelingen, massages) zijn mogelijk en u krijgt, op vertoon van uw pasje de nodige kortingen. Behandelingen aan huis en buiten de regio hebben een hoger tarief, parkeerkosten komen er extra bij.
* Bent u lid van Service Paspoort/Zorg Balans en wenst u een of meerdere behandelingen aan huis? Neemt u dan contact met ons op via bovenstaande gegevens of via het contactformulier hieronder. Leden van Service Paspoort ontvangen korting op vertoon van de pas.

Samenwerking met klinieken en (HUID)artsen

Om kennis en krachten te bundelen zodat wij u op alle fronten van dienst kunnen zijn, hebben wij goed contact met medici van binnen en buiten de regio. Wij werken o.a. samen met een huidarts die gespecialiseerd is in behandelingen van de gepigmenteerde donkere (probleem)huid. Mocht u een medische of cosmetische ingreep overwegen dan raden wij u aan het gebied vooraf te laten behandelen. Wij bieden voor-, en nabehandelingen ten behoeve van cosmetische ingrepen.

Samenwerking met sportscholen, personal trainers, fysiotherapeut en gewichtscoach

Bewegen en/of sporten, minstens 30 minuten per dag, is erg belangrijk! Dit voorkomt op latere leeftijd veel ongemak. Sportscholen hebben programma’s voor elke leeftijdsgroep en kunnen u gericht advies geven. Op www.beauvictoire.nl kunt u profiteren van diverse aanbiedingen. Mocht u om welke reden dan ook last van uw spieren en/of gewrichten hebben dan biedt fysiotherapie of sportmassage uitkomst.

Afvallen onder begeleiding… voor gericht en verantwoord afvallen

Bent u medisch gezien te zwaar, heeft u obesitas, diabetes of wenst u om een andere reden gewicht te verliezen? Onze ervaringsdeskundige / gewichtscoach zal tijdens een consult samen met u een programma samenstellen zodat u onder begeleiding op een verantwoorde manier kunt afvallen.
Voor meer info: Mw. Timmerman, M: 0626486913

Over ons

Beau Victoire staat voor exclusiviteit, comfort en professionele individuele begeleiding

Een verzorgde- en gezonde huid voor iedereen is weggelegd bij Beau Victoire.

Contact

Stuyvesantstraat 91-zwart, 2023 KM Haarlem

+31-6 15 31 41 79

info@beauvictoire.nl

www.beauvictoire.nl

Openingstijden

uitsluitend op afspraak

ma, di & zo - gesloten

woensdag t/m vrijdag
10:00 - 18:00

zaterdag
14:00 - 17:00

Medische of cosmetische behandelingen op latere tijdstippen, na sluitingstijd, zijn mogelijk. Vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Gratis parkeren!

Like Beau Victoire