• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Instagram
BEAUVICTOIRE WENST U EEN GEZOND EN WELGEMEEND 2020!

IPL Permanent ontharen

IPL blanke & donkere huid

Last van ongewenste haargroei, wij kunnen u helpen! Een huid zonder (over)beharing is de wens van veel vrouwen en mannen. Door scheren, epileren of harsen kunnen ongewenst bijwerkingen optreden, zoals ingegroeide haren, huidirritatie en kleine ontstekingen. Bij chemische methoden, zoals het gebruik van ontharingscrèmes, kan de huid verbranden. Daarbij komt dat het effect altijd van tijdelijke aard is en de haren binnen korte tijd weer terug komen. Electrisch ontharen is wel een duurzame methode, echter vaak pijnlijk en u moet veel geduld hebben, omdat de behandelingen langdurig zijn en vaak herhaald moeten worden. CMP (Constant Multi Puls) is een methode die door licht impulsen de haren duurzaam verwijdert; de methode is zonder bijwerkingen, nagenoeg pijnloos en snel. Zowel het gezicht als lichaam van de blanke en donkere huid (m/v) kan met CMP behandeld worden; duurzame ontharing is het resultaat!

FUNCTIE

De behandeling met CMP werkt middels lichtimpulsen. Deze lichtimpulsen worden via de haar doorgegeven aan de haarwortel, die hierdoor verbrandt. De behandeling is nagenoeg pijnloos en is te vergelijken met een speldenprik. Per lichtimpuls wordt een oppervlak van ca. 8 vierkante centimeter behandeld. De behandelde haarwortels produceren hierna geen haren meer; zowel op korte als op lange termijn. Een behandeling van bv de bovenlip en kin duurt slechts 10 minuten; een compleet been behandelen neemt ca. 45 minuten in beslag. Omdat uit niet behandelde haarzakjes nieuwe haren kunnen groeien, moet de behandeling 7 -14 keer herhaald worden met tussenposen van 2 tot 8 weken. Hierna is er sprake van een complete en definitieve ontharing van het lichaamsdeel. U kunt tevens bij ons terecht voor rimpelreductie, couperose-, en acnebehandeling. Enkele behandelingen worden vergoed.
Consult incl. testbehandeling € 35,-

Over ons

Beau Victoire staat voor exclusiviteit, comfort en professionele individuele begeleiding

Een verzorgde- en gezonde huid voor iedereen is weggelegd bij Beau Victoire.

Contact

Stuyvesantstraat 91-zwart, 2023 KM Haarlem

+31-6 15 31 41 79

info@beauvictoire.nl

www.beauvictoire.nl

Openingstijden

uitsluitend op afspraak

ma, di & zo - gesloten

woensdag t/m vrijdag
10:00 - 18:00

zaterdag
14:00 - 17:00

Medische of cosmetische behandelingen op latere tijdstippen, na sluitingstijd, zijn mogelijk. Vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Gratis parkeren!

Like Beau Victoire